2000 cc

14/08/08

- i Thailand
I den forgangne weekend blev den 3. afdeling af Honda Racing Fest Serien afviklet på Bira International Circuit i Thailand, hvor begge de danske kørere Thomas Raldorf og Jack Lemvard deltog i hele 2 klasser.

Det var danskerne Thomas Raldorf og Jack Lemvard der inden weekenden lå i spidsen af mesterskabet. Thomas på en fin 1. plads med Jack lige i hælene.

Thomas Raldorf i sin Honda på Bira banen.
(Foto: Italkart)

Weekendens løb startede godt, med Thomas på pole og Jack Lemvard på startplacering nummer 3, men så gik det ellers ikke godt herefter.

På omvarmnings omgangen gik Jack’s 2. gear i stykker og efter et par omgange af løbet røg hans 3. og 5. gear også. Jack haltede derfor i mål på sit 4. gear og fik ingen point denne weekend i Honda pro Cup klassen.

Thomas fik en god start fra pole og holdt sin 1. plads, men i andet sving blev der kørt hårdt til og Thomas røg ned på 4. pladsen. Han fik sig senere i løbet kæmpet tilbage til 2. pladsen, men blot fire omgange før mål var motoren blevet meget varm og han måtte derfor køre mere forsigtigt for at forsøge at komme helskindet i mål, så han sluttede på en 3. plads, men lå under meget pres fra 4. og 5. plads kørerne, så bilen blev MEGET bred de sidste omgange.

Thomas Raldorf største fans Surinthip(Hustru) og Angelina(Datter) heppede så farmand kom helskindet i mål.

Thomas ligger nu på en 2. plads i serien med en del luft ned til Jack, som nu ligger på 3. pladsen.

Bedre gik det efterfølgende for Jack Lemvard i Honda Civic One Make Race Serien, hvor han igen vandt begge løb og stadig efter 6 løb i serien, fører stort med hele 5 sejre til dato.

Næste løb for de danske kørere bliver allerede i næste weekend d. 16./17. august, hvor begge kørere skal deltage i Supercar Thailand Serien og Jack udover dette skal køre en afdeling af Asian Touring Car Serien, som denne gang er på besøg her på Jack’s hjemmebane Bira International Circuit i Thailand.