Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Vig på racing tour

Rally Sprint 
17/08/08 

Weekenden den 8. - 9. august stod på seriøst race for hos her fra Vig. Vi skulle have testet Ford mobilen, efter at Kenneth ved KP Motorsport havde prøvet at få styr på styreegenskaberne efter DM 2, hvor bilen bare ikke kunne styre.
 

Der er kommet nye joints i bærearme samtidig med at sporing osv. var blevet ordnet.

Vi havde fået tilmeldt os Fårvang Rallysprint samt Yokohama sprint på Randers havn.

Fårvang var første gang vi skulle prøve dette traditionssprint, og jeg må sige det var en oplevelse at køre denne snævre men spændende rundstrækning, med så mange tilskuere.

Heldigvis artede vejret sig så vi havde dejligt solskin og tør vej.

Ford mobilen teede sig rigtig godt, og alt virkede som det skulle.

Ved heat 1 var jeg lidt skeptisk, eftersom vi ingen mulighed havde for at få lidt varme i dæk og bremser, hvilket også resulterede i en voldsom udskridning i det første V.sving, som herefter gjorde at jeg var meget usikker på hvordan bilen ville te sig de næste par omgange, og i de efterfølgende heat.

Efter godt og vel 1,5 omgang fungerede det hele, men vore tider var ikke så hurtige som vi gerne ville, hvilket nok skyldes at "den gamle" stadig kører med hovedet, og for forsigtigt, men bilen kommer da med hjem - hel.

Yokohama på Randers havn, blev også brugt som test af bilen, og her fungerede det hele også perfekt, bortset fra at vi havde fået en for hård indstilling af undervogn, således at den "hoppede" lidt rigeligt, på den ujævne bane, som var rigtig udfordrende, med masser af muligheder for at lave store ulykker i jernplader og træstammer.

Vi kom igennem med bilen hel, og sluttede som 35 generelt, hvilket vi var godt tilfredse med.

Begge prøver - Fårvang og Randers , er virkelig gode og veltilrettelagte arrangementer, som vi med garanti stiller op i næste år også, men så bliver det i vor nye Opel Manta.

Fordmobilen er nu ved at blive gjort klar til DM i midten af September, som tegner til at blive spændende med natprøver og mange prøve km.

Her bliver "den gamle" med garanti sat på prøve, og det forventes at han er totalt udaset søndag aften efter DM.

Næste gang Vig Racing skal ud og trille, bliver 24.08.08 til Klubrally i Hvidovre, hvor Manta"en skal stå sin prøve.

Søren-Vig


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 08/08/08 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: