Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Vi er klar til at vinde nu

Danish
Touringcar
Challenge 

12/08/08 

Poulsen Motorsport har fundet formen inden Danmarks største racerlø
Den største motorsportsbegivenhed i Danmark er Bosch GP Danmark, som afvikles på lørdag og søndag på FDM Jyllandsringen. Alle DTC-teams er mere end opsat på et godt resultat, og det gælder også Poulsen Motorsport, der for første gang i år opnåede virkelig gode testtider forleden under en test på netop Jyllandsringen.
 


Den regerende DTC-mester Michel Nykjær er optimist inden Bosch GP Danmark: "Nu skal vi til at vinde nogle løb."
(Foto: Poulsen Motorsport)

Det har sat optimismen godt og grundigt i vejret hos landets største DTC-team:
"Sidste test gik rigtig, rigtig godt," siger den regerende DTC-mester, Michel Nykjær. "Vi har ændret en del på vores BMW'er, og bilerne kører klart bedre, så nu er jeg spændt på, om vi kan være med helt fremme i feltet. Vi er tæt på DTC-elitens omgangstider, så vi har gode forhåbninger. Nu skal vi til at vinde nogle løb," siger en opsat Michel Nykjær.


Teamejer Kristian Poulsen har fået mental styrke ved at køre race mod tidligere Formel 1 kørere her i sommer: "Det kommer til at smitte af herhjemme."
(Foto: Poulsen Motorsport)

Han suppleres af teamejer Kristian Poulsen, der netop er vendt hjem fra sin succesrige deltagelse i to løb til VM for standardbiler i Portugal og England:
"Vi testede på både våd og tør bane forleden og fandt et godt setup," siger Kristian Poulsen. "Mentalt har jeg gennem mine løb i udlandet nu lært at køre mod de store drenge, hvor af nogle er tidligere Formel 1 kørere, og det kommer til at smitte af herhjemme, kan jeg mærke. Som team skal vi til at vinde nogle racerløb nu, det er det, det kommer an på," siger Kristian Poulsen med et beslutsomt blik i øjet.


Poulsen Motorsports irske kører Emmet O'Brien har en stor ambition: "Jeg har en drøm om en dag at blive raceleader i et DTC-løb."
(Foto: Poulsen Motorsport)

Poulsen Motorsports irske kører, Emmet O'Brien fra Dublin, fik også presset sine testtider ned forleden:
"The car just worked so well," siger Emmet O'Brien. "Vi har arbejdet meget med hjulophængningsdele og indstillinger. Og vores tider er blevet rigtig hurtige, selv om det var fugtigt på banen en del af dagen. Jeg føler mig topforberedt til næste weekend og vil sigte på at blive blandt de ti bedste i kvalifikationen. Og så har jeg en drøm om en dag at blive raceleader i et DTC-løb," smiler en optimistisk Emmet O'Brien.


Den første DTC-mester nogensinde, Jesper Sylvest, er optimist inden weekendens løb: "Mit mål er at komme i Top 3."
(Foto: Poulsen Motorsport)

Endelig havde også Jesper Sylvest en mærkbar fremgang:
"Jyllandsringen var lidt våd lige som sidst, men vi fik to timer midt på dagen i tørvejr, fortæller Jesper Sylvest. "Alle i teamet forbedrede deres tider, og mine egne var hurtigere, end jeg nogensinde før har kørt på banen. Så jeg ser meget positivt på GP'et. Nu skal jeg rykke nogle pladser frem i privatkørernes cup, og mit mål er at komme i Top 3," slutter landets første DTC-mester.

Michael Eisenberg


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Kristian Poulsen
  • Michel Nykjær
  • Poulsen Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •