Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

Vesti tester sidelæns

Special Saloon Car
SP4 

12/08/08 

Som den førende kører i Special Saloon Car mesterskabets klasse SP4, er der lagt op til at det er ham alle vil slå ved den kommende weekends Grand Prix på Jyllands-Ringen, men Peter Vesti har ikke tænkt sig at afgive tronen frivilligt.
 

Udover at benytte sommerpausen til at slappe af i, har der også hersket stor travlhed på værkstedet, idet den længe savnede nye undervogn endelig er kommet frem.

Der er blevet brugt rigtig mange timer på at montere den nye undervogn, justere fjedre og støddæmpere, samt gå det efter en ekstra gang (og nok en gang) for at sikre at alt er som det skal være.


(Foto: Vesti Motorsport)

Selv om det store arbejde i værkstedet nu er overstået, forestår der stadig en del testarbejde med at få den nye undervogn fintrimmet, før 'Det gule Lyn' står helt raceklar. Derfor har Peter Vesti tilmeldt sig en testdag på Padborg Park - nu på onsdag.
Testdagen er dog ikke bare 'almindeligt banerace', men derimod en testdag for Drifting kørerne, så udover at få testet den nye undervogn, bliver der også rig lejlighed til at træne den 'brede kørestil' som passer så flot til en baghjulstrukken racerbil med rigtig mange hestekræfter!

Det bliver dog ikke den brede kørestil der skal benyttes i weekenden, da den næppe er den hurtigste vej rundt på Jyllands-Ringen, men det er en god måde at få testet den nye undervogn på, samt til at øve ekstrem kørekontrol over den kraftfulde gule Toyota Supra Turbo.


Peter Vesti i sin bedste stil.
(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Vesti og de øvrige deltagere i Special Saloon Car klassen skal på banen, i forbindelse med Grand Prix'et, allerede fredag eftermiddag klokken 17:05, hvor deres første tidtagning køres.
Lørdag klokken 10:45 køres anden tidtagning, mens begge weekendens løb køres søndag henholdsvis klokken 11:15 og 17:10.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •