Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Dramatisk weekend for Kenneth Madsen i Jylland

Rally Sprint 
14/08/08 

Suzuki MotorSport var repræsenteret af Kenneth Madsen, Anja Christensen og John Madsen i både det traditionsrige Fårvang Rallysprint samt i Yokohama Mesterskab Vest i Randers.
 

Fredag 8. august: Fårvang Tvillum/Scanbirk Rallysprint
Dramatikken begyndte allerede på motorvejen på vej til Jylland, hvor en tysk turist kørte op bag Kenneth’s autotrailer, hvor Suzuki’en var forsvarligt forankret. Både trailer og Suzuki fik lidt knubs og trækkrogen på servicevognen blev bukket op i kofangeren.
Heldigvis kom ingen til skade, men turisten insisterede på tilkald af politi. Den fest havde etaten nu ikke lyst til at deltage i, heldigvis for turisten, som ikke havde holdt sin bremseafstand.
Men det kostede noget tid med al den palaveren frem og tilbage og Kenneth kom for sent til løbet.

Derfor fik han og Anja ikke kørt første heat og var selvfølgelig heller ikke med i præsentationsrunden.
De kastede sig ud i andet heat uden at kende banen, men kørte alligevel klassens hurtigste tid. Det gentog sig i tredje heat og klassesejren var i hus, for den dårligste tid af tre kunne smides væk.


Kenneth Madsen/Anja Christensen satte sig på klassesejren i Fårvang Rallysprint.
(Foto: Dansk Rallyfoto)

Et rallysprint er hurtigt overstået, så der er ikke plads til fejl. Kenneth og Anja kunne i en stresset situation bevare overblikket og køre fejlfrit.

Lørdag 9. august: Yokohama Mesterskab Vest i Randers
Næste dag deltog Kenneth Madsen, nu med sin far John Madsen i højresædet, i Yokohama Mesterskabet Vest, som blev afviklet i Randers.

På en hastighedsprøve indhentede de en konkurrent, som de ikke kunne overhale. Vejen var alt for smal til overhalingerne, så de lå 3 meter bag ved konkurrenten over et længere stykke. Det var lidt for meget for den forankørende, som kørte af vejen og stødte ind i noget som ikke bare lige flyttede sig. Og hvad skete der så?
Desværre kørte Kenneth op bag i bilen og måtte bakke sig fri, før han kunne komme videre.
Det kostede tid, men videre gik det derudaf, for til sidst at komme i mål på en generel 12. plads, blandt mange af de meget stærkere biler.

Endnu en dag i det jyske, med succés i den lille gule Suzuki Swift gr. N.
En lidt dramatisk tur, men meget tilfredsstillende rent sportsligt.

Troels Lund


Læs mere om:
  • Kenneth Madsen
  • Fårvang
  • 08/08/08 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: