Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

PG Rallysport havde problemer i Fårvang

Rally Sprint 
13/08/08 

PG Rallysport deltog i Fårvang rallysprint fredag aften. Solen dominerede, så menneskemængden ved arrangementet var endnu engang imponerende. Teamet havde forhåbninger og forventninger om endnu en sejr i klassen 0-1400 ccm, men sådan gik det ikke.
 

I 1. heat kan mekanikerne høre at Peugeoten ikke lyder som den plejer, og Martin klager da også straks over trækkraften da han kommer tilbage i service området.


(Foto: Jens Nielsen / PG Rallysport)

I service pausen prøver mandskabet alverdens ting, alle gode råd bliver taget i brug, men umiddelbart har intet hjulpet. Teamet vælger at køre 2. heat for at se om noget havde hjulpet, men der var stadig mangel på motorkraften.

I servicepausen mellem 2. og 3. heat kommer Claus Jensen fra CJ Rallyteknik forbi, men heller ikke hans ekspertise kunne lokalisere fejlen på stedet. Dog kørte teamet 3. heat uden at have fundet fejlen.

Resultatet blev en skuffende 4. plads og sejr til Kasper Rasmussen i klassen. Stort tillykke til Kasper som er ved at få god fart i sin 106 kit car.

Nu skal fejlen findes inden DM4 så vi igen kan køre med om sejren.

PG Rallysport fører dog stadig Sport 1400 klassen i kampen om DM. Forspringet er 5 point ned til Thomas Winther og Jens Mostrup Madsen. Med tre afdelinger tilbage og 60 point at køre om, er det stadig helt åbent hvem der render med pokalen.

Næste løb for teamet er DM4 den 13.-14. september.

PG Rallysport


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 08/08/08 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: