Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Nymann kørte 2. pladsen hjem uden bremser

Rally Sprint 
12/08/08 

Tvilum Scanbirk Rallysprint i Fårvang blev fredag aften afviklet for 30. Gang. At løbet er Danmarks meste populære kunne tydeligt ses af deltagerlisten. Arrangørerne havde sat et deltagerantal på max. 60 kørere. Alligevel havde mere end 75 teams fra Danmarks absolutte top tilmeldt sig arrangementet.
 

Fra Viborg Motor Klub debuterede 21 årige Kristian Nymann og Kaj Andersen i deres lille Citroen Saxo. ”Vi har på det seneste haft problemer med at få pedaltryk nok på bremserne og har næsten forsøgt alt med bl.a. ny hovedcylinder, andre klodser og bremseskiver, men efter en omgang på banen er bremserne stadig at træde på som en blød banan” fortæller Kristian Nymann.


(Foto: Nymann Motor Sport)

Det var derfor med en vis sikkerhedsmargin han måtte gennemføre de 3 heat, hvor det ind imellem gik temmelig hårdt ud over gearkasse og trækaksler der ofte måtte træde til som ekstra bremse. Det gav ofte noget uro i bilen med bl.a. kiksede gearskift til følge. Derfor er jeg egentlig godt tilpas med min 2. Plads i klassen kun 7 sek. Efter vinderen Kenneth Madsen i Suzuki Swift.


(Foto: Nymann Motor Sport)

De ca. 15.000 tilskuere blev vidne til et kanon flot arrangement uden uheld af nogen art. Løbet var igen arrangeret af Kjellerup Motor Klub med den kæmpe store fabrik Tvilum Scanbirk som kulisse og hovedsponsor.


(Foto: Nymann Motor Sport)

Løbets generelle vinder blev for 2. År i træk Brian Madsen fra Slagelse i en Peugeot med tiden 3.15.209 dog skarp forfulgt af nordmanden Pål Try i en Ford Focus WRC med tiden 3.16.005 .

Nymann Motor Sport


Læs mere om:
  • Kristian Nymann
  • Nymann Motorsport
  • Fårvang
  • 08/08/08 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: