Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Sports Cup Endurance

Christoffer Nygaards Porsche mødte muren

Porsche
Sports Cup
Endurance 

11/08/08 

- på Spa Francorchamps
På sidste omgang i kvalifikationen blev punktum sat for Christoffer Nygaards deltagelse i Porsche Super Sports Cup endurance-løbet på Spa Francorchamps i Belgien søndag eftermiddag. Christoffer Nygaards teamkammerat Maximilian Werndll mistede herredømmet og bilen snurrede rundt, ramte væggen og blev skadet.
 


(Foto: Natascha Theisen)

Til trods for, at han kunne køre den hjem i pit, så havde bilen lidt for stor skade til at kunne køre videre.

"Den er slået skæv i karrosseriet, og vi ville risikere at ødelægge motoren også," forklarer en ærgerlig Christoffer Nygaard. "Men sådan er motorløb. Nu må vi have mekanikerne til at gennemgå bilen, før vi kan afsige en endelig dom over den," forklarer han.


(Foto: Natascha Theisen)

Dommen kan i værste fald være, at bilen ikke kan rettes op og har lidt for stor skade, da bilen ramte væggen med bagpartiet og altså blev slået skæv i karrosseriet.
Umiddelbart før skaden, da lå Christoffer Nygaard og Maximilian Werndll med fjerde bedste tid i kvalifikationen.

Lørdag havde Christoffer Nygaard deltaget i det første af weekendens heat med Porschen og kørt en hæderlig syvendeplads hjem.


(Foto: Natascha Theisen)

Fredagens træning havde foregået i regnvejr, mens det lørdag var tørvejr. Søndag stod det igen på regn og vanskelige vilkår på Spa banen.

Næste planlagte løb med Porschen var for Christoffers Nygaards vedkommende fastsat til den 13. og 14. september på Lausitz. Dermed er der lidt tid at løbe på med hensyn til den skadede Porsche.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Maximilian Werndl
  • Fischer Racing
  • Spa-Francorchamps
  •