Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Sally godt tilfreds indtil nu

Clio Cup - DK 
11/08/08 

Clio Cup- men efterårssæsonen må gerne blive bedre
Efter et par sæsoners pause genoptog Martin Sally i år rollen som aktiv motorsportsudøver, da han stillede op i Renault Clio Cuppen for AD Racing og han er godt tilfreds med forårssæsonens resultater.
 

"Med tanke på at jeg ikke havde kørt et par år og der har været lidt tekniske problemer undervejs, er jeg egentlig godt tilfreds med min nuværende placering i mesterskabet" - udtaler Martin Sally.


Martin Sally Pedersen er klar til efterårets sæson.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da kørerne gik til sommerpause havde Sally kørt point nok hjem til at han nu er placeret på 8. pladsen ud af de 23 kørere, der indtil nu har scoret point i Renault Clio Cup mesterskabet i år.
Men desværre gik han også til sommerpause med en meget skadet racer, da han fik en noget hård medfart ved forårssæsonens sidste løb.

Bilen har været skilt totalt ad, mange karrosseridele er skiftet, blandt andet den ene side/bagskærm samt en dør, og meget af det øvrige karrosseri er blevet rettet op.
Ligeledes er alle mekaniske komponenter gået igennem, så nu burde der ikke være 'gemt' nogle problemer der.

Grundet alt arbejdet på raceren, har der desværre ikke været tid til at Sally også kunne nå at teste med raceren, så der må han stole på det setup som han tidligere har kørt med på Jyllands-Ringen.


Sally raceren har en genemgået en renovering fra ende til anden.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det er gået rimeligt indtil nu, og hvis bare vi får lidt regn i løbet af efteråret, så skal det nok gå" - siger Martin Sally med et smil, mens han mere alvorligt tilføjer - "Jeg har mere erfaring med bilen nu, så det er mit håb at kunne gøre det endnu bedre resten af sæsonen!"

Den kommende weekend går det løs igen, Renault Clio Cup deltagerne er blandt de klasser der skal deltage ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen, her skal Martin forsøge at forbedre sin 8. plads i mesterskabet.
Chancerne for at forbedre placeringer ser gode ud, da de foranliggende kørere er inden for ganske få point - der er under 10 point op til 5. pladsen på nuværende tidspunkt.


En placering på 8. pladsen skal forbedres lyder det fra Martin Sally Pedersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens Renault Clio Cup tidsplan:

Fredag den 15. august:
17:30 - Træning

Lørdag den 16. august:
13:30 - Tidtagning

Søndag den 17. august:
13:40 - 1. løb
16:45 - 2. løb.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •