Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIM Langdistance VM

VM-debut til Schumacher

FIM
Langdistance
VM 

09/08/08 

Den tidligere formel 1-verdensmester Michael Schumacher er kendt som en alsidig sportsmand. Foruden Formel 1 (som han stadig holder ved lige som testkører hos Ferrari), er Schumi kendt som en ganske habil fodboldspiller, skiløber, snowboarder, mm.
 

Seneste udfordring er Road Racing. Inden for det sidste år har Michael Schumacher deltaget i forskellige Road Racing løb i blandt andet Tyskland og Tjekkiet. Et par gode resultater, en ordentlig omgang ”tæv” da han deltog i det tyske Super Bike-mesterskab sidste år og et par styrt var hvad der stod på Schumacher's motorcykel-CV efter sæson 2007.

Efter nogle test i foråret var Michael Schumacher lidt skeptisk omkring fortsættelse af MC-karrieren. Et tilbud om at dele motorcykel med de to førende i IDM Superbike (det internationale tyske Super Bike mesterskab) Matthias v. Hammerstein og Martin Bauer, i et 8-timers løb på Oschersleben i denne weekend har fået mesteren på andre tanker.

Martin Bauer:
”Michael deltog i maj i et par afdelinger af IDM Super Bike og klarede sig godt, så godt at vi nu tilbyder ham i en plads i vores team 'Holzhauer Racing Promotion' i FIM 8 Hours Endurance på Oschersleben. Løbet er tællende til FIM's Langdistance VM. Det er derfor ikke en søndags-udflugt vi har indbudt Michael til!”

'Holzhauer Racing Promotion' med Bauer, v. Hammerstein og Schumacher stiller op på en Honda CBR 1000 RR Fireblade med startnummer 77.

Them

FIM er MC-sportens ”modstykke” til bilsportens FIA
Læs mere om:
  • Martin Bauer
  • Matthias v. Hammerstein
  • Michael Schumacher
  • Holzhauer Racing Promotion
  • Oschersleben
  • 10/08/08 - Oschersleben - FIM Langdistance VM
  •