Special Saloon Car

Den samlede stilling i Bel-Ray SSC Challenge

Special Saloon
10/08/08

Som en del af Bel-Ray SSC Challenge kåres der også en samlet vinder. Vinderen bliver den med flest points på tværs af klasserne.

Som det ser ud lige nu, skal mesteren findes mellem de tre mesterskabsførende, Christer Gislerud i Porsche 996 GT3 med 174 points, Christian Vejby i BMW E46, med 141 points og Jacob Borum i Honda Integra med 110 points.

Christer Gislerud har indtaget Danmark med sin Porsche 996 GT3.
(Foto: Jacob Seedorf)

Storfavoritten må absolut være norske Christer Gislerud, der har været godt kørende i de fire første løb – og der er ikke nogen reel kandidat til at tage points fra ham i SS3-klassen.

Jacob Borum har chancer for at få medaljer for sin indsats i år.

Vejby og Borum skal håbe på, at nordmanden taber vigtige points i de resterende tre weekender for at have en chance for at vinde det samlede mesterskab.

Efter kun en enkelt sæson i dansk banesport, er Christian Vejby godt på vej mod toppen.

En farlig outsider i kampen om medaljer må være Jesper Ternvalt i BMW 320i. Jesper kom ikke med fra starten af sæsonen, men når han er med, er han lynende hurtig.

Som en ekstra gulerod for nye deltagere i klassen er der Rookie Of The Year-pokalen, som uddeles til den nye kører i SSC der har klaret sig bedst. Man kan genkende en Rookie på banen ved at der er et R bag på bilen. Her står kampen i øjeblikket mellem Nicholai Sørensen og Lars Østergaard.

Til hver løbsweekend har vi en fighterpokal, som uddeles mellem deltagerne. Den der har fighterpokalen, skal uddele den til en konkurrent, der har kæmpet specielt hårdt. Pokalen betragtes som noget særligt, da den uddeles af en konkurrent. Lige nu er indehaveren af pokalen Peter Vesti, der vandt den for det store arbejde der er lagt i den gule Toyota Supra, som han kørte til generel sejr på Ring Djursland til SSC Festival.