Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

VW på spring til WRC?

WRC 
10/08/08 

World Rally ChampionshipRygterne om en mulig entré fra VW til rallysportens topklasse, WRC fik ny energi da VW's danske motorsportschef, Kris Nissen overværede det finske WRC Rally. Serien har i dag fire fabriksteam som deltagere.
 

For tiden er det Ford, Citroen og Subaru som dominerer WRC mens nyligt ankomne Suzuki er ved at få fodfæste. Men nu tyder meget på at der også kan komme fabriksdeltagelse fra Tyskland. Flere rallykilder i Tyskland vil vide at der var en grund til at Kris Nissen overværede løbet og blandt andet mødtes med WRCs ledelse for at høre til planerne for det tekniske reglement og ikke mindst om seriens fremtid som igennem længere tid har manglet en koordinerende promoter.

På nuværende tidspunkt er VW mest involveret i Dakar rallyet, samt i touringcar især med deres Polo Cup-racere som også er nået til Danmark.

Det er dog ikke VW alene der er begyndt at vise interesse for WRC. Fiat og Renault skulle også kigge i den retning, ligesom en tidligere deltager i klassen - som er en del af VW koncernen - Skoda også er på vej.

Benji

Læs mere om:
  • Kris Nissen
  • Volkswagen Motorsport
  •