Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Sports Cup Endurance

Spændt Christoffer Nygaard kan dårligt vente

Porsche
Sports Cup
Endurance 

08/08/08 

- til lørdagens Porsche-race på Spa Francorchamps
Han glæder sig. Næsten som en lille dreng til juleaften. Christoffer Nygaard er super tændt forud for weekendens løb i Porsche Sports Cup på Spa Francorchamps i Belgien.
 

"At køre Porsche på Spa, det er noget af en drøm. En fantastisk bil på en fantastisk bane," siger Christoffer Nygaard.


(Foto: Natascha Theisen)

Hans håb er at gøre sig gældende i kampen om podie-pladserne, men det langsigtede mål er dog mindst lige så klart; nemlig at få rutine i den baghjulstrukne Porsche for de kommende at gøre sig gældende blandt de førende. Sidst, Christoffer Nygaard kørte Porsche Sports Cup, kørte han med helt fremme om podiepladserne. Men teamet satser ikke på at være med hele vejen, da løbets sammensætning vurderes at være for hård en belastning. Derfor kører Christoffer Nygaard lørdagens heat og søndagens to-timers Endurance-løb og springer søndagens heat over.

Det samme gjorde teamet sidst, og da blev Christoffer Nygaards bil alligevel ramt af tekniske problemer og måtte udgå, fra en placering helt i front.
"Det håber vi selvfølgelig ikke sker igen," siger Christoffer Nygaard.

Han kører endurance-løbet sammen med kollegaen Maximilian Werndl fra Fischer Teamet.

Stærk
Torben Sørensen


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Maximilian Werndl
  • Fischer Racing
  • Spa-Francorchamps
  •