Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams navnet bliver i Formel 1

Formel 1 
08/08/08 

- i hvert fald i en årrække
Williams teamet har ikke haft helt samme pace i denne sæson som i sidste sæson. Mange grubler på hvad der vil ske med teamet. Sir Frank Williams udelukker et salg.
 

Williams har ikke haft nogen særlig god sæson i år. De sidste par sæsoners opadgående formkurve er tilsyneladende vendt til en nedadgående kurve. Det har fået mange til at spekulere på om Williams teamet måske er på vej på andre hænder.

Det skal selvfølgelig ses i lyset af at teamet i snart de seneste mange sæsoner ikke har præsteret de helt store resultater. Kun sporadisk har der opsigtsvækkende præstationer. Sir Frank Williams har til tider heller ikke set for godt ud, men den gamle kæmpe nægter at give op.


Williams teamet har måttet kæmpe ekstra hårdt i år
(Foto: Bridgestone-F1)

Sir Frank Williams er efterhånden blevet 66 år og hans kompagnion i teamet, Patrick Head, har efterhånden også nået en alder hvor fødselsattesten ikke er hvid mere. Men sælge teamet, nej - ikke endnu.

Sir Frank Williams har i et nyligt interview sagt, at han og Patrick Head vil forsætte nogle år endnu. Man er ikke interesseret i at sælge teamet, det kan allerhøjest blive tale om andele, men ikke mere end at Williams navnet vil bestå i Formel 1. Med andre ord, d'herrer Williams og Head vil stadig have det bestemmende ord i teamet.

Der har været talt om et generationsskifte i teamet, men det udelukker Sir Frank Williams. Sagen er den at sønnen Jonathan er involveret i racing, nærmere bestemt i GP2 og sågar også har et kontor på Williams fabrikken i Grove. Men Sir Frank Williams udelukker at se ham i Formel 1.
"Jonathan er alt for pæn og god af sig til Formel 1."

Dons

Læs mere om:
  • Williams F1 Team
  •