Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Ib Kragh i kamp mod tiden

Rally Sprint 
07/08/08 

Normalt er teknisk defekt ikke noget der præger Ib Kragh og co., når de er rundt på rally prøverne, men et uheld kommer jo sjælden på egen hånd, som man siger.
 

Fredag den 8/8-08 går det atter løs i Fårvang, til det store marked og rally show. Tvilum-Scanbirk Rallyshow som i år køres i sin 30. udgave og som Ib ved tidligere lejligheder har vundet, kan i værste fald blive en umulig opgave at deltage i.
I weekenden var Ib og resten af teamet i Tyskland til et lille rally, for at teste den nye tandstang, som fejlede ved sidste DM, og alt forløb efter planen og det første løb blev vundet.
Om eftermiddagen skulle der atter køres race, men på vejen ud til 1. prøve, lød en ”klonk” lyd fra gearkassen og beslutningen om at trække sig var ikke svær.

”Lige nu venter vi på at delene til gearkassen bliver sendt og ankommer til værkstedet. Vi har alt liggende klar til at montere delene i og vi håber ikke at Postens cykel, punkterer undervejs”, forklarer Ib. En lidt ærgerlig ekstra operation, for straks efter Fårvang, skal motoren alligevel ud og sendes til renovering.

”Vores plan er naturligvis at blive klar, så vi kan komme op og give noget gas. Brian Madsen kommer med sin nye 106 MAXI og han er jo forsvarende mester, men det varer forhåbentligt ikke så længe mere”, griner Ib der har gjort plads i bagagerummet, i tilfælde af at den store pokal skal med hjem.
Ved tidligere lejligheder, har Ib haft en lille overraskelse til netop løbet i Fårvang, bl.a. et par kønne kvindelige kendisser har prydet højre sædet, så gad vide om der også på fredag sker noget uventet……

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Fårvang
  • 08/08/08 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: