Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

PA-Motorsport klar til start

Rally Sprint 
07/08/08 

Fredag aften løber Tvilum-Scanbirk Rallyshow af stablen i Fårvang, Jylland. Et årligt tilbagevendende løb, hvor der er masser af publikum.
 

Det er nu godt en måned siden at teamet deltog i DM3, hvor det blev til en suverænt klassesejr, og den forgangne måned er brugt på at gå og små-justere og kontrollere bilen, så den er 100% klar til showet fredag aften. Og temaet glæder sig til at komme ud at køre igen efter denne sommerpause.


(Foto: PA-Motorsport)

En bane som denne passer rigtig godt til BMW M3 og dens opsætning, så teamet kører efter en generel sejr. Men der er ingen tvivl om at det bliver en meget hård kamp, for der er også mange af de andre DM-kørere til start. Og de går også efter den generelle sejr. Blandt de værste konkurrenter er Ib Kragh i Renault Clio Super 1600 og Brian Madsen i Peugeot 106 Maxi.

På næste lørdag kan man se BMW M3 til Store Legedag i Nyker. Her vil der på Peugeot’s stand være mulighed for at prøve en tur i den berømte rallysimulator, Peugeot 307, som Ib Kragh kommer med.

PA-Motorsport

Heidi


Læs mere om:
  • PA-Motorsport
  • Fårvang
  • 08/08/08 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: