Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Udstyret er klar til start!

207 Spider Cup
DK 

06/08/08 

207 Spider CupMed tre afdelinger tilbage og en tæt placering på de øverste pladser i Peugeout Spider Cup klassen, er der ikke nogen tvivl om, at Tommy Schröter, Globel drive4fun, skal vinde på Jyllandsringen den 16. og 17. august for at beholde førstepladsen helt til vejs ende i sæsonen.
 

Efter weekendens testkørsel på FDM Jyllandsringen er Tommy Schröter dog ovenud tilfreds:
- Vi arbejdet hårdt på at optimere opsætningen af bilerne over hele sommeren og har kigget på hver en lille detalje. Heldigvis har vores testkørsler har vist, at de mange forberedelser indtil videre har været alle anstrengelserne værd.


(Foto: Globel drive4fun)

Uheldet kan naturligvis være ude som på Padborg Park, hvor Tommy Schröters solide forspring blev ædt op tekniske problemer i begge heats, men teamet har gjort alt for at gøre Spideren klar til at forsvare førstepladsen.

- Forventningerne er til løbet er kæmpestore og jeg er helt overbevist om, at vi nok skal komme tilbage på sejrskurs, siger Tommy Schröter optimistisk.

Også Kim Rødkjær, den mere uerfarne kører hos Globel drive4fun, er klar til start på Jyllandsringen efter at have forbedret både resultater og kørsel gennem førstedel af sæsonen.

Men motorløb vindes som bekendt ikke udelukkende på hestekræfter og hurtige maskiner. For at skærpe koncentrationen og evnen til at holde hovedet koldt har Tommy Schröter indgået et frugtbart samarbejde med mentaltræner Carsten Brandt fra CBPU. Udover at have præsteret en række flotte resultater i sin lange erhvervskarriere, dyrker Carsten Brandt stadig sport på top-eliteplan, som riffelskytte på det danske OL-landshold og er indehaver af flere verdensrekorder.


(Foto: Globel drive4fun)

Der er uden tvivl blevet arbejdet intenst hos Globel drive4fun på at få udstyret i orden – både på det maskinelle og mentale niveau. Så må tiden vise, om anstrengelserne bærer frugt til Danmarks største racerløb på FDM Jyllandsringen den 16. og 17. august.

Globel drive4fun
Globel drive4fun


Læs mere om:
  • Tommy Schröter
  • Drive4Fun
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •