Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car SS3

Skal mesteren findes til GP Danmark?

Special Saloon Car
SS3 

06/08/08 

SS3 klassen er den største klasse i hele Special Saloon Car. Bilerne er med turbo eller store motorer.
SS3 er i år mod alles forventning den suverænt største klasse med et deltagerantal på 17 biler, der har været til start. Bilerne i denne gruppe er også de biler, der suverænt dominerer spidsen af SSC-feltet.
 

”Op til sæsonen fik vi en indskrivning på en nordmand, Christer Gislerud i en Porsche 996 GT3. Christer er meget ung i forhold til at han kører en heftig Porsche. Hvad ville sådan en knægt dog mod de gamle, garvede gutter?”, fortæller Erik Byrgesen, administrator for klassen.
Han ville give dem baghjul – og det gør han!


Christer Gislerud.
(Foto: Jacob Seedorf)

Stillingen i SS3 er således, at Christer Gislerud fører med 174 points, og han fører ikke bare med et par points, der er nemlig et hul på 93 points til klassens nr. 2, Jens Hansen, med 81 points. Han har til gengæld kun et enkelt point ned til klassens nr. 3, Claus Klostermann.

Derfor kan Christer Gislerud, hvis han altså får 40 points eller mere til den kommende løbsweekend på Jyllands-Ringen, sikre sig mesterskabet i SS3-klassen.


Jens Hansen.
(Foto: Jacob Seedorf)

Der har ikke været stor modstand til Gislerud indtil videre, dog havde Claus Klostermann et par gode forsøg på det til Special Saloon Car Festival på Ring Djursland. Claus forsøgte og kæmpede hårdt, men det lykkedes ikke. Dog kørte han i 2. heat hurtigste omgang, så han fravristede nordmanden 2 points. Ellers er det kun Peter Vesti, der en enkelt gang har set det ternede flag før nordmanden. Det gjorde han til selv samme SSC Festival i det første heat, hvor regnen skyllede ned over banen.


Claus Klostermann.
(Foto: Jacob Seedorf)

Med mindre Christer bliver ramt af uheld, hvilket der ikke er noget der tyder på, kan man nok godt sige at mesterskabet er afgjort i SS3-klassen.

Jørgen ”Gamle” Hansen er nok den eneste, der stadig kan være med i kampen om medaljer i mesterskabet. Han har endnu en gang vist at både han og bilen er utroligt hurtige, men har ligeledes været ramt at uheld, blandt andet med en eksploderende oliekøler.

Niels Ole Andersen og Jens Ole Mathiesen har ligeledes været at finde på podiet, men har oftest været at finde på placeringer lige under Top 3.

Der er lagt op til hård kamp om points, når Bel-Ray SSC Challenge ruller på banen igen den 17. august til Grand Prix Danmark, så kom og oplev rigtigt race med rigtige biler!

Bel-Ray SSC Challenge

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Claus Klostermann
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  • Peter Vesti
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •      ASETEK SIMSPORTS