Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Talentpris til Kevin Magnussen

Formel Ford - DK 
04/08/08 

Det kun 15-årige motorsportstalent Kevin Magnussen, søn af den tidligere Formel 1 kører Jan Magnussen, fik ved årets Copenhagen Historic Grand Prix overrakt årets talentpris 2008.
 

Sammen med prisen, der blev overrakt af HKH Prins Joachim, følger en check på kr. 50.000,- der kan hjælpe Kevin Magnussen på vej mod sit mål Formel 1.


(Foto: Christina Bergdahl)

Kevin Magnussen, der er i gang med sin første sæson i racerbiler, har allerede imponeret ved at vinde 7 ud af 8 løb i det hjemlige Formel Ford mesterskab, ligesom han har imponeret i udlandet med et par podieplaceringer blandt langt mere erfarne kørere.

”Jeg er rigtig stolt. Jeg troede bare, at jeg skulle op og have taget nogle sponsorbilleder og så fik jeg i stedet den her flotte pris. Det var en rigtig god overraskelse og også en stor oplevelse af få lov til at hilse på Prins Joachim. Jeg er også stolt over de flotte ord, han sagde om mig” sagde Kevin Magnussen, der allerede har øremærket de mange penge. ”Som racerkører kan man altid bruge penge og jeg ved da også allerede, hvad jeg skal bruge den her check til. Min drøm er at køre Formel 3 næste år, men det koster rigtig mange penge og det er svært at komme ind de rigtige steder. Med de her penge kan jeg nu betale for en test i Formel 3, så nu vil jeg sammen med min far se på, hvilke muligheder der er”.


Læs mere om:
  • HKH Prins Joachim
  • Kevin Magnussen
  • Fælledparken
  • 03/08/08 - Fælledparken - CHGP
  •