Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Royal Pro Am

Sejr og uheld for Jan Magnussen

Royal Pro Am 
04/08/08 

Jan Magnussens optræden ved årets Copenhagen Historic Grand Prix gik fra glæde til ærgrelse. Lørdag vandt Jan Magnussen Pro-Am løbet sammen med sin medkører Lars Feldskov.
 


(Foto: Jan Kaiser)

Den flotte præstation fra lørdag kunne dog ikke gentages ved søndagens finale, da Jan Magnussen efter mindre end en omgang måtte køre bilen til side med et defekt hjulophæng til stor skuffelse for ham selv og de mange tusinde tilskuere.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det er rigtig surt. I går gik det rigtig godt. Vi var flyvende og Lars kørte et flot første stint, så vi lå toer da jeg overtog bilen. Jeg fik en god start og kunne holde føringen til mål. Desværre gik det ikke lige så godt i dag. Lars blev involveret i en tæt duel, hvor han fik bukket styretøjet. Jeg kunne straks mærke den var gal, da jeg overtog bilen. Måske kunne jeg være fortsat i løbet, men bilen styrede rigtig, rigtig skidt og jeg ville ikke risikere at ende med at smadre den flotte bil” sagde Jan Magnussen efter løbet.

Løbet blev vundet af Tom Kristensen/Tommy Kjehr i Ford Escort foran Thorkild Thyrring/Brian Stoltze i Ford Mustang og Henrik Lundgaard/Mads Gravlund i Alfa GTAm.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Lars Feldskov
  • Fælledparken
  • 03/08/08 - Fælledparken - CHGP
  •