Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

KF2

6 af vores stærkeste KF 2 kørere er klar

KF2 
02/08/08 

- til EM i Braga denne weekend
Dear Schilling er sammen med Leks Thai Racing Team, draget til det sydvestlige Portugal, hvor menuen står på Europa mesterskab i KF2.
 


(Foto: LEKS Thai Racing Team)

Efter den overbevisende indsats i kvalifikationen på banen i Göteborg, må Dear Schilling klart være en af vores bedste bud på en Europa mester.
Det benhårde EM, skal afgøres på den 1286 meter lange bane, i Portugals 5. største by Braga, som ligger 50 km fra Porto. Der er 72 udvalgte kørere samlet i KF 2, alle sammen er kvalificeret via de 3 kvalifikations runder som stiller grundlag for deltagelsen.
Med en flot 2. plads, beviste Dear at han er i topform og klar til kamp.

Dear skal møde nogen af Europas klart bedste KF 2 kørere, og udover de Danske stjerner tæller feltet så stærke navne som Tom Grice, Oliver Rowland fra England og den lyn hurtige Italiener Aniello Smarrazzo.

Byen Braga er opkaldt efter den Romerske kejser Bracara Augusta, og med en massiv Italienske deltagelse, med hele 16 kørere, og med en italiensk deltager ved navn Augusto Braccio, kan det jo næsten lyde som om at historien gentager sig, hvis der bare ikke lige står et par danske vikinger i vejen.


(Foto: LEKS Thai Racing Team)

Dear Schillings bedrifter i Portugal, kan følges direkte på CIK´s hjemmeside ved at klikke på følgende link: CIKFIA.com

Dear kører med nummer 107, samme nummer, som han kørte med til World cuppen i 2007, et løb hvor Dear var rigtigt godt kørende og var meget tæt på et top resultat.

LEKS Thai Racing Team


Læs mere om:
  • Dear Schilling
  • LEKS Thai Racing Team
  • Braga
  •      ASETEK SIMSPORTS