Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Fisichella i ny klasse

SuperLeague 
01/08/08 

Alt i mens at Giancarlo Fisichella har travlt med at få fart i sin Force India racer, så har han også travlt med andre klasser.
 

Giancarlo Fisichella er en travl mand i øjeblikket. Ikke alene deltager han i Formel 1 for Force India teamet, han har også sit eget team i GP2 klassen. Nu har han fået en ekstra arbejdsopgave. Han skal stå i spidsen for AS Roma's indsats i SuperLeague Formula serien.

Om det Giancarlo Fisichellas passion for fodbold der har fået ham til at sige ja tak til at drive fodboldklubben AS Roma's bil i Superleague Formula serien eller ej, det vides ikke, men fakta er i hvert fald at Fisichella Motorsport International skal drive teamet på vegne af AS Roma, som er en af Italiens store og hæderkronede fodboldklubber.

Fisichella Motorsport International har efterhånden en del erfaring. Man startede med at deltage i den forhenværende Internationale F3000 serie, ligesom der også blev deltagelse i de europæiske og italienske F3000 mesterskaber. Teamet blev slået sammen med Coloni Motorsport, da GP2 klassen blev etableret, og generelt må man sige at teamet har haft en ret rimelig succes med flere sejre.

AS Roma og FMI har allerede udpeget hvilken kører der er inde i billedet til at køre i Superleague Formula. Valget er faldet på en anden romer, nemlig Enrico Toccacelo, som allerede har en del formel erfaring. Enrico Toccacelo blev nr. 2 i den internationale Formel 3000 serie i 2004, han har kørt for Italien i A1 GP klassen, med blandt en sejr på rekordlisten. Og så har han været testkører for Minardi i Formel 1, da dette team stadig eksisterede.

Der er travlhed hos FMI og alle andre deltagende teams i Superleague Formula serien i øjeblikket. Serien har sit sæson- og premierløb på Donington Park banen i England i weekenden d. 30-31 august.

Dons

Læs mere om:
  • Giancarlo Fisichella
  • FMS International
  • Donington Park
  • 31/08/08 - Donington Park - SuperLeague
  •