Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

CHGP - baneopbygningen er godt i gang

CHGP 
30/07/08 

CHGPAlle de mennesker der til daglig bevæger sig gennem Fælledparken, er i øjeblikket vidne til en daglig forandring der for motorsportsinteresserede varsler noget stort - weekendens Copenhagen Historic Grand Prix.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Ikke blot er Copenhagen Historic Grand Prix årets højdepunkt indenfor historisk motorsport, det er også årets eneste asfaltbaneløb på Sjælland, samt nok det motorløb i Danmark der kræver den største forberedelse.


(Foto: Motorsporten.dk)

At få alt papirarbejdet, tilladelser og godkendelser på plads til et gadeløb er en kæmpe bedrift, men måske endnu større er arbejdet hos de mange frivillige medhjælpere der gør Copenhagen Historic Grand Prix muligt - de mange der står for opbygning og nedtagning af banen - det er hårdt arbejde, i rigtig mange timer i ugen op til løbet. Samt naturligvis næsten lige så stort et arbejde bagefter, med at få det hele pakket væk igen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Som det kan ses på nedenstående billeder, skrider arbejdet flot frem, for alle der bare interesserer sig lidt for motorsport, og måske historisk motorsport i særdeleshed, tegner der sig nu tydeligt en racerbane i Fælledparken.


(Foto: Motorsporten.dk)

Fortsat god arbejdslyst gutter (og gutinder)!

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Fælledparken
  • 03/08/08 - Fælledparken - CHGP
  •