Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Palmer Audi

Vibe på Brands Hatch

FPA 
28/07/08 

Denne weekend blev der kørt to løb i Formula Palmer Audi serien på Brands Hatch i forbindelse med WTCC weekenden, klassen havde en enkelt dansk deltager - Vibe Smed.
 

De to løb havde henholdsvis Jason Moore og Jack Clarke som vindere, men her vil vi i stede koncentrere os om den danske kører - Vibe Smed - der stillede op med støtte fra Copenhagen Sensor Technology.

Vibe Smed lagde ud med at køre den 18. hurtigste tid i den fri træning, hvor 22 kørere stillede op, hendes tid var her 1,855 sekund fra den hurtigste tid.
I den første af de to kvalifikationer sluttede hun på 20. pladsen, 2,392 sekund fra pole tiden, den placering forbedrede hun i den anden kvalifikation, hvor hun sluttede på 17, men nu var tidsforskellen på 2,616 sekund.

Første løb blev weekendens sværeste løb for Vibe Smed, her blev hun nødt til at afgive en placering, så hun sluttede løbet på 21. pladsen.
Men i det andet løb var der anderledes fart på 'racerinstruktøren', hun kørte sig her flot op i feltet, og sluttede på 14. pladsen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Vibe Smed
  • Brands Hatch
  • 27/07/08 - Brands Hatch - FPA
  •