World Touring Car Championship

Brands Hatch - race 1

WTCC
27/07/08

Müller og Muller tog sig at de to første placeringer i dagens første World Touring Car Championship løb på Brands Hatch, hvor der også var en flot placering til Kristian Poulsen.

WTCC kørerne skulle køre 14 omgange på den 3703 meter lange bane, hvilket Jörg Müller og Yvan Muller klarede bedst.
BMW 320si køreren Jörg Müller kom i mål som vinder 0,695 sekund foran Yvan Muller der kører i en SEAT Leon TDI.
Yderligere 0,190 sekunderefter kom Andy Priaulx i sin BMW 320si på 3. pladsen, herefter var der cirke et sekund ned til de efterfølgende kørere.

Ud af de to DTC kørere der deltager denne weekend, var det Hartmann Honda Racing køreren James Thompson der klarede sig bedst, han kom i mål på 10. pladsen i sin Honda Accord Euro R, 3 pladser længere fremme end han startede løbet.

Kristian Poulsen der stiller op som privat cup kører, startede løbet fra 21. pladsen og kæmpede sig i løbet af de 14 omgange op på en flot 15. plads ud af de 24 kørere der fuldførte løbet.

25Augusto Farfus Jr.BMW 320siDNF0

Blandt VM kørerner var det Chevrolet Lacetti køreren Robert Huff der satte løbets hurtigste omgangstid, det gjorde han på 4. omgang med tiden 1:34,607.
Blandt privat cup kørerne tilfaldt denne ære Stefano D'Aste, der på 3 omgang kørte sin BMW 320si rundt i tiden 1:35,591.