Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Sejr i voldsom regn

Supercopa 
27/07/08 

Lørdag eftermiddag lykkedes det danske Nicki Thiim at tage endnu en førsteplads i den tyske Seat Leon Supercopa-serie. Hvor der i tidtagningen var strålende solskin, valgte vejrguderne at sende regn i stride strømme til banen i Eifel-området, der i forvejen er kendt for sine mærkværdige vejrsystemer.
 

Løbet startede i tørvejr, hvor Nicki kom godt fra start og efterlod konkurrenterne bag sig. Omkring løbets 7. omgang væltede regnen pludselig ned, og løbsledelsen sendte safetycar ud, så kørerne havde chance for at skifte til regnvejrsdæk. Nicki holdt dog hovedet koldt og blev bag safetycar på sine slickdæk.


(Foto: Natascha Theisen)

Det skulle vise sig at være et klogt valg, for mens regnen fortsat silede ned, valgte løbsledelsen at slutte løbet af fem omgange før planlagt – og dermed vandt Nicki en af de mere mærkværdige sejre i sin karriere foran Heiko Hammel og Thomas Marschall.


(Foto: Natascha Theisen)

Søndagens løb starter kl. 12, og her skal Thiim Jr. forsvare sin mesterskabsføring, der efter dette heat nu er på 39 points ned til Jimmy Johannsson og danske Christoffer Nygaard, der deler 2. pladsen.

Nickithiim.com

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • GAG Racing
  • Nürburgring
  • 28/07/08 - Nürburgring - Supercopa
  •