Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Jagten på topplaceringerne skærpet

Supercopa 
25/07/08 

- for Christoffer Nygaard
Efter sidste rundes succes og første sejr i Seat Cup, så er Christoffer Nygaard sporet ind på mere succes. Jagten foregår denne gang på Nürburgring lørdag den 26. og søndag den 27. juli.
 

”Jeg er virkelig opsat på at fortsætte jagten. Den seneste tid er det gået utroligt meget frem, og den fremgang er med til at motivere mig endnu mere,” siger Christoffer Nygaard.

Sidste runde var den absolut bedste for Christoffer Nygaard i Seat Cup, da det blev til både en tredjeplads og altså en førsteplads. Samlet har han nu kæmpet sig op på en andenplads i kampen om mesterskabet, og nu jagter han den førende Nicki Thiim, som ganske vist har været virkelig godt kørende i denne sæson.


(Foto: Natascha Theisen)

Men med et godt team i ryggen, så har Christoffer Nygaard tænkt sig at gøre forsøget om at tilkæmpe sig den øverste plads på podiet i kampen om mesterskabet. Der er dog inklusive denne weekend tre løbsrunder tilbage, så der er lang vej endnu.

Sidste år fik Christoffer Nygaard for alvor lov at arbejde sig til noget erfaring på Nürburg. Her blev han således impliceret i et uheld, som betød, han måtte udgå af lørdagens første løb. Dermed måtte han starte fra en placering som nummer 25, men han beviste dernæst, at han måske er feltets bedste til at køre sig frem for det blev til en syvendeplads.

I år håber Christoffer Nygaard og Fischer Teamet at have fundet det rigtige set-up til bilen og dermed at køre med om podiepladserne.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Nürburgring
  • 28/07/08 - Nürburgring - Supercopa
  •