Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Vind eller forsvind

International
Formula Master 

25/07/08 

Formula Masters køreren Kasper Andersen har sat sig selv stolen for døren: ”Det er vind eller forsvind og slut med at køre taktisk”, siger han.
 

Efter en god optræden for to uger siden på Estoril, hvor det blev til en femte og en sjette plads, kaster Kasper Andersen nu den velovervejede/taktiske kørsel overbord og satser hele butikken på at komme på podiet, når det i denne weekend går løs på Brands Hatch i England. Det er som han udtrykker det, vind eller forsvind.


(Foto: KA Racing)

- Taktikken har indtil nu har været at køre på det sikre, og naturligvis samle så mange points som muligt. Men skal jeg nå min målsætning for sæsonen og slutte i top, så skal der satses i de sidste 8 afdelinger, siger Kasper Andersen, der nu endelig har fået den fart i bilen, der gør det muligt at køre med om de bedste placeringer.

- Jeg har sammen med teamet arbejdet benhårdt på at få mere fart i bilen, og det er nu lykkedes. På Estoril var jeg decideret uheldig med ikke at hente flere points. Først blev jeg kørt af banen i tidskørslen, og i de to løb kom jeg desværre til at ligge lige bag min teamkammerat Harald Schlegelmich fra Letland, som gjorde det mere end vanskeligt for mig at passere, siger Kasper Andersen.

Og skal der satses, så er den meget kuperede Brands Hatch en velvalgt bane at gøre det på. Det er absolut en bane, der favoriserer de bedste kører i feltet og en bane, hvor Kasper Andersen var meget hurtig sidste år.

- Jeg glæder mig virkelig til at køre på Brands Hatch igen. Det er en fantastisk bane, som kræver fuld opmærksomhed hele vejen rundt. Sidste år var jeg absolut blandt de hurtigste, og det er jeg også i år, siger en selvsikker Kasper Andersen inden det lørdag morgen går løs med den altafgørende tidskørsel.

Kasper Andersen ligger før weekendens to løb på en samlet femteplads, med 10 points op til tyskeren Ammermüller på andenpladsen og 20 points op til new zealænderen Van der Drift på førstepladsen.

– Der er stadig 80 vinderpoints at køre om, men det er helt afgørende, at jeg henter ind på de førende her i England, siger Kasper Andersen.

Om det lykkes kan man bl.a. se, når Eurosport transmitterer direkte fra Formula Masters på Brands Hatch lørdag kl.11.45 og søndag kl. 13.20 Løbene bliver også streamed via: www.formulamaster.net.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Trident Racing
  • Brands Hatch
  • 27/07/08 - Brands Hatch - International Formula Master
  •