Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Tyskland

Første møde med legendariske Nürburgring

Polo Cup - DE 
25/07/08 

Nürburgring - den historiske og sagnomspundne racerbane beliggende i de smukke Eifel-bjerge tæt ved Tysklands grænser mellem Belgien og Luxemburg - tager i mod, når årets syvende afdeling af ADAC Volkswagen Polo Cup afvikles i den kommende weekend.
 

Mange forbinder sikkert Nürburgring med den mere end 20 km. lange, legendariske Nordschleife som gennem årene har lagt asfalt til nogle af historiens største motorsportsbegivenheder, men i den kommende week end, er det kun Grand Prix-banen på 3,6 km, der benyttes. Heldigvis, for med en løbsstrækning på ca. 50 km, ville Polo Cup’en være afviklet efter blot 2½ omgang!

Efter en absolut tilfredsstillende 11. plads på den snævre og krævende bybane Norisring for godt en måned siden, ser Kennie Frydkjær Jensen frem til mødet med Nürburgring, som han hidtil kun har kørt virtuelt på – på sin X-box.


(Foto: Vitesse Racing)

”Løbet på Norisring var et godt og lærerigt løb, hvor jeg fik lidt mere aggressivitet ind i min kørestil” siger Kennie om det seneste løb. ”Jeg har hele tiden vidst, at de tyske race-Polo’er skal køres noget hårdere end de danske, og nu føler jeg at jeg er ved at finde teknikken – så nu må vi se, om det rækker til at komme i top-10 på Nürburgring, der er mit mål for løbet!” slutter den unge nordsjællænder, der i øvrigt har brugt løbs-pausen både til at runde de 20 år og blive udnævnt til souschef i Hillerøds største Netto-forretning.

Om Kennie overhovedet får brug for den aggressive kørestil, må de næste dage vise. Vejrudsigten for området omkring Nürburgring veksler mellem regn og meget regn, og der er dermed udsigt til sæsonens første wet-race. Og, her skal man absolut ikke køre aggressivt men stille, roligt og forsigtigt – så hurtigt som overhovedet muligt!

ADAC Volkswagen Polo Cup-løbet kan ses på DSF søndag kl. 21.30 – 23.00 (highlights) eller på Premiere Sportportal, mandag kl. 17.15 – 17.50 (hele løbet) – eller naturligvis live lidt syd for Bonn, søndag kl. 10.00.

Vitesse Racing
Kurt Rene Jensen


Læs mere om:
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Vitesse Racing
  • Nürburgring
  • 27/07/08 - Nürburgring - Polo Cup - DE
  •