Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bourdais ser ud til at blive

Formel 1 
24/07/08 

Toro Rosso sender i næste sæson den unge tyske komet, Sebastian Vettel videre til førsteholdet, Red Bull. Dermed åbnes døren for en større udskiftning hos Toro Rosso, men meget tyder på at Sebastien Bourdais får en sæson mere i Formel 1.
 

Franskmanden har ellers haft sine problemer med at følge med Sebastian Vettel, og det har sat skub i spekulationerne om den tidligere ChampCar mester måske allerede er på vej ud. Men der er flere ting der kunne indikere at han får en sæson mere. Teamchef Gerhard Berger er ikke så meget for at tage to helt nye ind. "Jeg vil helst have et mix af en ung kører sammen med en erfaren."

Og eftersom Vettel allerede nu er på plads hos Red Bull kan Sebastien Bourdais begynde at koncentere sig om sin nuværende opgave - at få banket nogle bedre resultater hjem. Hvem der bliver hans nye holdkammerat er fortsat åbent. Mange peger på Bruno Senna, som Gerhard Berger har været en slags mentor for, mens Sebastien Buemi også er i spil med sine relationer til Red Bull-koncernen. "For mit er mit mål at slutte godt i GP2 i år, men det store mål er virkelig at være hos Toro Rosso næste sæson," lyder det fra den scweiziske kører.

Benji

Læs mere om:
  • Sébastien Bourdais
  • Sébastien Buemi
  • Scuderia Toro Rosso
  •      D4 Enterprise Solutions