Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

Klassiske biler i Tivoli på søndag

CHGP 
25/07/08 

CHGP- som optakt til Copenhagen Historic Grand Prix
De fleste bilglade danskere har utvivlsomt i deres barndom har fået en tur i veteranbilerne i Tivoli. På søndag d. 27. juli har de mulighed for at genopfriske deres barndomsminder, når arrangørerne af Copenhagen Historic Grand Prix i Tivoli udstiller en stribe af de spændende og sjældne biler, som weekenden efter skal køre race i Fælledparken.
 

Der er godt nok ikke mulighed for at få en tur i de originale klassiske biler, men man kan komme tæt på dem og få en snak om dem, for i tidsrummet 14-18 vil bilerne være parkeret på grus arealet foran Plænen midt i Tivoli. Og veteranbils eksperten Niels Jonassen vil i løbet af eftermiddagen fortælle om bilerne, deres historie og ikke mindst, hvordan man vil komme til at opleve dem ved Grand Prix’et i Fælledparken den 2 . -3. august.

I Tivoli vil der være tale om i nabolaget af 15 klassiske biler, som er repræsentativt det store opbud ved Copenhagen Historic Grand Prix. Ugen efter er der tilmeldt ikke færre end 188 deltagere og omkring 200 kørere vil boltre sig på den 2 kilometer lange racerbane, afspærret til formålet i Fælledparken.

Scandinavian Racing Press for:

Copenhagen Historic Grand Prix


Læs alt om Copenhagen Historic Grand Prix 2008.
Læs mere om:
  • Fælledparken
  • 03/08/08 - Fælledparken - CHGP
  •