Jack øgede sin føring stort i weekendens løb

ATCS
23/07/08

Asian Touring Car SeriesDen danske kører Jack Lemvard var endnu en gang den hurtigste kører i Asian Touring Car Serien. I weekenden afvikledes den 6. og 7. afdeling på den 3970 meter lange Sentul International Circuit i Indonesien.

Hele torsdagen og fredagen var Jack Lemvard klart den hurtigste kører på banen, med tider på 1.39 or 1.38, mens Jack’s rival Melvin Choo kørte tider på 1.41 og 1.40.

Melvin forsøgte alt han havde lært, men han kunne ikke køre samme tider som Jack og på det der skulle blive Melvin's sidste omgang på banen, fik hans E90’er for mange omdrejninger og så røg motoren sig en tur, og da det var den eneste motor de havde med til weekendens løb, gav det Jack en næsten sikker sejr i begge afdelinger.

Jack var nu den eneste BMW i sin Div. 1 bil på banen og hans omgangstider var ca. 4-5 sekunder hurtigere end alle andre på banen, som var kørende i Div 2 biler.

Jack kørte en hurtig omgang i tidtagningen, hvilket var nok til at tage Pole Position og han var hele 5.5 sekunder hurtigere end nærmeste kører fra Div 2 klassen.

Jack kom også hurtigst fra start i 6. afdeling og kørte 3 forholdsvis hurtige omgange og derefter kørte han i et mere sikkert tempo for at spare på materiellet. På 12. omgang fik Jack beskeden, at han skulle sætte tempoet lidt i vejret for at øge afstanden til to'eren og så kvitterede han ved at sætte løbets hurtigste omgang, 5.5 sekunder hurtigere end nummer 2.
Jack vandt 6. afdeling sikkert og førte nu serien med 18 point.

Til starten af den 7. afdeling stillede han også op, som den eneste kører i Div 1 klassen og fra Pole Position kørte han ubesværet, endnu en sejr hjem og kunne med 15 nye point, yderligere øge sit forspring til Melvin Choo.

Jack fører således efter weekendens løb mesterskabet med 33 point.
Inden de næste tre løb skal køres på Jack's hjemmebane, den 8. 9. og 10. afdeling på Bira International Circuit i Thailand, har han således fået sikret sig nogle vigtige point, til at kunne holde sig i en god afstand til konkurrenterne og han kan faktisk tillade sig at slutte som 3'er i årets resterende 5 løb, og stadig have nok point til at vinde mesterskabet.