Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Nürburgring 6-timer med flotte danske resultater

Langstreckenpokal 
20/07/08 

Lørdagens 6-timers løb på Nürburgrings berømte og berygtede Nordsløjfe der er en del af BF Goodrich Langstreckenmeisterschaft mesterskabet, sluttede med flotte resultater til de danske deltagere, der alle kom i mål med topplaceringer.
 

BF Goodrich Langstreckenmeisterschaft tiltrækker flere og flere deltagere, også fra Danmark, og et af sæsonens højdepunkter blev afviklet i går, det var 6-timers løbet på Nürburgrings Nordsløjfe - Det Grønne Helvede!

En af Danmarks mest travle kørere, Kurt Thiim, var naturligvis med i dette løb, hvor han kørte i to Nissan 350ZX racere (#163 og #167).
Hans bedste resultat denne weekend var en 4. plads i 'hans egen' Nissan (#163) hvor det blev til en 36. plads totalt, og en 4. plads i klassen.
Kurt Thiim.
(Foto: Natascha Theisen)

Nicki Thiim stillede op i en VW Golf Diesel sammen med Kai Jordan, de var meget tæt på sejren i deres klasse, men måtte tilsidst se sig slået af Bio-Diesel VW kørerne Löwis, Wolzenburg og Smudo.
Men en 2. plads er i sig selv en flot bedrift i en 6-timers løb op over Nordsløjfen.Nicki Thiim.
(Foto: Natascha Theisen)

I samme klasse som Nicki Thiim kørte var også det danske team GRC Racing med deres BMW 120D racer kørt af Jan Kalmar samt Nordsjøjfe debutanten René Rasmussen, der nok mest er kendt som Road Racing, Ferrari Challenge og DTC kører på de hjemlige baner.
'Satset' på en uerfaren Nordsløjfe makker skulle vise sig at være en klog beslutning for Jan Kalmar, da de snuppede 3. pladsen bag de to VW'ere.René Rasmussen og Jan Kalmar.
(Foto: Natascha Theisen)

Den sidste danske kører der deltog i løbet var Lasse Østerild, der til daglig bor i Eifelbjergene, så han var næsten på hjemmebane denne weekend i BMW'en som han deler med tyskeren Seidel.Lasse Østerild.
(Foto: Natascha Theisen)

Desværre for Østerild og hans team måtte de bruge lang tid til en reparation i pitten, men alligevel kørte de en 4. plads hjem i deres klasse, et fuldt respektabelt resultat under omstændighederne!

(Kilde: Natascha Theisen)


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Kurt Thiim
  • Nicki Thiim
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •