Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Berger på talentjagt

Formel 1 
21/07/08 

Nu hvor Sebastian Vettel skal køre Red Bull næste sæson er der blevet minimum et ledigt sæde hos Toro Rosso teamet, Toro Rossot ser helst en ung kører i bilen.
 

Det er stadig uvist om Sebastien Bourdais skal køre for Toro Rosso til næste sæson, den 4 dobbelte Champ Car mester har kontrakt med teamet til slutningen af 2008 sæsonen og det er endnu ikke besluttet om man skal beholde Bourdais til næste sæson.

En ting er dog sikkert, man skal finde en ny kører til at overtage Sebastian Vettel’s sæde, for Vettel er ikke at finde hos Toro Rosso i 2009, men i stedet Red Bull. Der er for tiden 3 meget oplagte emner til sædet i den ene Toro Rosso bil, Bruno Senna, Sebastien Buemi og Salvador Duran.

Bruno Senna kæmper med Georgio Pantano om GP2 mesterskabet og Senna familien har i forvejen gode forbindelser til Gerhard Berger, Ayrton Senna var en nær ven af Berger og de to var holdkammerater, blandt andet hos McLaren i 1980’erne.


Toro Rosso er på udkig efter en kører til at overtage den ledige plads efter Vettel forlader teamet fra næste sæson
(Foto: bridgestone-f1)

Sebastien Buemi er også på tale til sædet, men han virker dog mindre sandsynlig ifølge Berger selv;
”Buemi er et stort talent men han er for ustabil, nogle gange er han hurtig andre gange er han det ikke, jeg tror ikke han er klar til Formel 1 endnu”, udtaler Berger der selv vandt 10 Formel 1 løb gennem sin lange karriere der sluttede i Benetton 1997.

Noget overraskende er mexicaneren Salvador Duran også på tale til et sæde hos Toro Rosso. Duran har kørt for Mexico i A1GP serien og køre for tiden i World Series By Renault serien.
Duran siges at have sponsorpenge fra det mexicanske firma Telmex.
Telmex er interesseret i at blive sponsor for Toro Rosso, men kun hvis Salvador Duran sidder i den ene bil.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • Salvador Duran
  • Sébastien Buemi
  • Scuderia Toro Rosso
  • Hockenheim
  • 20/07/08 - Hockenheim - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS