Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Kevin Magnussen leverer suveræn præstation

ADAC
Formel Masters 

19/07/08 

- i Formula ADAC
Kevin Magnussen har igen lagt grundlaget til en større sensation på Assen i Holland. Under kvalifikationen til weekendens 2 løb i klassen kørte han først en 2. startplads til lørdagens løb hjem, og derpå en suveræn pole-position til søndagens løb.
 

Men at Kevin Magnussen nu også bliver lagt mærke til af konkurrenterne kom beviset på umiddelbart efter kvalifikationen, da Kevin i første omgang, efter en klage fra konkurrerende team, blev dømt til at starte bagest i begge løb.

Begrundelsen var, at han for 2 uger siden kørte et Formel Ford løb på Assen banen også, og dette skulle være en overtrædelse af reglementet for deltagere i Formula ADAC.
Kevin er dog ikke fuldtids deltager i klassen, så afgørelsen blev anket af Kevins team, Van Amersfoort racing, og hans startpositioner er nu igen godkendte.
Så heldigvis kan vi afvente et spændende reelt race for Kevin Magnussen senere idag lørdag og imorgen.

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Van Amersfoort Racing
  • Assen
  •