Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso dementerer Ferrari-rygter

Formel 1 
19/07/08 

Efter i flere år, at have siddet i en af Formel 1-feltets bedste biler (Renault 2005-2006 og McLaren i 2007), er Fernando Alonso kommet på hårdt arbejde med dette års Renault. At Alonso er en topkører har han bevist ved flere lejligheder trods underlegent materiel.
 

Det er endnu uvist, hvor den tidligere verdensmester skal køre i 2009, der har været mange rygter og senest er Alonso sat i forbindelse med Ferrari, via den nuværende McLaren-sponsor ”Santander” (spansk bank) som kom til McLaren sammen med Alonso.
Trods Alonso´s hurtige ”skilsmisse” fra McLaren, bliver Santander hos McLaren til kontrakten udløber.

Nu har Fernando Alonso taget bladet fra munden og udtaler sig om rygterne:
”Alt hvad jeg ved om sagen, er det jeg har læst og hørt i medierne de seneste dage. Jeg ved ikke om det er sandt eller ikke, at Santander skulle være på vej til Ferrari som sponsor. Selv om de (Santander) skifter til Ferrari, er det jo ikke ensbetydende med, at jeg automatisk følger med! Jeg har endnu ikke hørt noget eller talt med nogen hverken fra Santander eller fra Ferrari.. Det er mine kommentarer indtil videre.”

Fernando Alonso vil i øvrigt ikke udelukke, at han fortsætter hos Renault i 2009.
”Lad os nu se, sæsonen er kun godt halvfærdig, næste sæson starter først i marts. Som tingene ser ud taler man med mange i sommerperioden, men samtaler bliver først 'alvorlige' i oktober” udtaler Alonso, og så kan man vel selv konkludere som man vil??

Den spanske avis ”Diario AS” har dog lige en sidste trumf:
Alonso deltog forleden i et sponsorarrangement hvor han skulle lave mad. På spørgsmålet hvad han bedst kunne lide (af mad formodentlig!?) svarede ex-verdensmesteren:” Hvis du mener mad, så er det helt klart spansk…. Mener du noget andet så foretrækker jeg italiensk!!” - og dermed kan (rygte-) gryden holdes i kog!

Them

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  •