Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Volvo tilbage i WTCC

WTCC 
18/07/08 

Efter en enkelt gæsteoptræden sidste år i World Touring Car Championship, er Volvo nu igen at finde på startgridden i denne klasse, hvor de er tilmeldt løbet på Brands Hatch om 8 dage.
 

Volvo stillede op sidste år i World Touring Car Championship afdelingen på Scandinavian Raceway i Anderstorp, hvor Robert Dahlgren kørte i en S60 racer.
Ved den lejlighed scorede Dahlgren en 10. og en 8. plads ud af de 28 startende kørere.


Robert Dahlgren ved WTCC løbet på Scandinavian Raceway i 2007.
(Foto: Motorsporten.dk)

Nu er Volvo klar til WTCC igen, det sker på Brands Hatch i England den 26. og 27. juli, hvor 'Volvo Olsbergs Green Racing/Polestar Racing Group' indsætter en C30 racer.
Ligesom ved løbet sidste år, bliver det med Robert Dahlgren ved rattet.

Volvo C30 raceren som Robert Dahlgren skal køre, er den samme bil som han deltager med i Swedish Touring Car Championship, som derfor er opbygget efter det nationale reglement, og som desuden kører på bio-ethanol.
Det betyder at de, ligesom sidste år, stiller på på en dispentation fra FIA Touring Car Bureau, hvilket betyder at de ikke kan score point til mesterskabet.

'Volvo Olsbergs Green Racing/Polestar Racing Group' påtænker også at stille op til WTCC løbet på Monza i Italien den 4. og 5. oktober, det skulle så blive med begge STCC bilerne, kørt af Robert Dahlgren og Tommy Rustad.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Robert Dahlgren
  • Tommy Rustad
  • Polestar Racing Group
  • 27/07/08 - Brands Hatch - WTCC - FIA VM
  •