Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SS2

Bel-Ray SSC Challenge SS2 mesterskabs stilling

Special Saloon Car
SS2 

18/07/08 

SS2 klassen er den klasse, hvor reglementet passer til biler der har en fortid i DTC eller lignende klasser.
Alle havde nok forventet at # 201 Michael Klostermann, sidste års mester, havde kørt fra alt og alle med den investering der blev fortaget op til denne sæson, men sådan skulle det ikke gå. Klostermann har været fulgt af problemer, og klassen er i mesterskabssammenhæng meget tæt.
 


Nicholai Sørensen startede ufrivilligt sin sæson i Clio.
(Foto: Jacob Seedorf)

Gruppen føres af #220 Nicholai Sørensen, som også var uheldig med den indkøbte Toyota Corolla op til sæsonen. Han valgte i stedet at leje en Clio Cup-bil de 2 første weekender, endda med rigtig godt held i sprøjten. Nicholai fører nu SS2 med 92 points, skarpt efterfulgt af #221 Jesper Ternvalt som er ”kommet hjem” i denne sæson i den BMW, han kørte DTC i. Den lune sjællænder har ligeledes været ramt af uheld og ligger på andenpladsen i mesterskabet med 87 points.


Jesper Ternvalt har til gengæld fået succes med sin BMW 320i E46.
(Foto: Jacob Seedorf)

Som en foreløbig nummer tre har vi #209 Niels C Christiansen i Toyota Corolla. Niels har været klar ved havelågen hver gang de andre har været uheldige og scoret godt med points; hele 84 points. Havde Niels ikke lavet en fejl i sidste heat på Ring Djursland, hvor han valgte forkerte dæk og i troen på at der skulle gennemføres 70 % af racet kørte ind for at skåne dækkene. Han glemte bare lige, at man skal passere det ternede flag for at få points. Surt, men så er det lært til næste gang.


“Niller” ligger godt med i mesterskabet med sin Corolla.
(Foto: Jacob Seedorf)

Lige efter de 3 førende i mesterskabet kommer #219 Lars Østergaard i Peugeot 306 med 80 points. Det er helt sikkert at vi ikke har set det sidste fra Lars, han er en der kan komme stærkt i efteråret og true de førende.

I SS2 har der været 7 forskellige på podiet indtil nu, ikke mindre end 5 forskellige vindere, 5 forskellige nr. 2 og 4 som nr. 3.

SS2 har udviklet sig til den mest spændende gruppe i år. Intet er endnu afgjort, og de fleste har stadig mulighed, om end kun i det teoretiske, for at snuppe mesterskabet. Dog må man næsten tro at vinderen skal findes blandt de fem forreste.

Bel-Ray SSC Challenge

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • Nicholai M. Sørensen
  • Niels Christian Christiansen
  •