Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kenneth Madsen fra Dianalund nr. 2 på ”hjemmebane”

DM Rally 
18/07/08 

Kalundborg og omegns motorklub stod i spidsen da der lørdag d. 5 juli blev kørt 3. afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. Det er i Kenneths lokale område, men han har aldrig kørt rally her, så vi ved ikke om det er en hjemmebane fordel?
 

Det var første gang 19-årige Kenneth Madsen og Anja Kristensen deltog i et så krævende rally sammen, med både løst underlag og meget kuperet veje. Det blev et krævende, men stadig kort løb. Først og fremmest var taktikken at den lille gule Suzuki skulle i mål, og få vigtige dm-point med hjem, men Kenneth er et konkurrence menneske. Kenneth havde endnu et mål på dagen, han ville holde den erfarne KOMO kører bag sig. Nemlig den lokale Ole Jensen, som Kenneth tidligere har slået.


Kenneth Madsen, Dianalund, kørte sig ind som nr. 2 i gr.n ved KOMO Rally.

Starten gik og overraskende var Kenneth hurtigst fra start på gruset. Det var her Kenneth havde frygtet Ole. Men det viser sig hurtigt at Ole nu slår igen på asfalten. Inden de sidste 4 prøver førte Ole nu med 4,5 sek.

Kenneth var fast besluttet om og hente Ole på de sidste prøver, og bedst som han skulle sætte angrebet ind, sker der det modsatte. Kenneth får bremset for sent ned til en chikane, og må helt ned i grøften og holde stille. Her røg chancen for og få den store præmie ved målrampen. Da der ikke var mulighed for at indhente Ole nu, tog Kenneth den fornuftige beslutning om bare og gennemføre, og få de vigtige 15 point med hjem til samlingen.

Denne gang må jeg se mig slået af Ole Jensen, han har kørt stærkt i dag, men det har været rigtig sjovt, lød det fra Kenneth.

DM stillingen i gr N. efter 3 afdeling:
1 Kenneth M/ Anja K 50p
2 Ole J/ Claus L 29p
3 Anders R/ Jeanette K 20p

T. Lund


Læs mere om:
  • Kenneth Madsen
  • Kalundborg
  • 05/07/08 - Kalundborg - DM Rally - DM
  •