Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SS1

Bel-Ray SSC Challenge SS1 mesterskabsstilling

Special Saloon Car
SS1 

16/07/08 

SS1 er et produkt af den nye inddeling der blev vedtaget op til sæsonen 2008, klassen er baseret på biler med standart gearkasse, eller biler med racegearkasse der kører på grønt brændstof (E85). Klassen er op til 2500 ccm teoretisk. Der er 7 kører der har scoret points i gruppen.
 

Fra sæson starten var det #112 Christian Vejby BMW E46 der så ud til at ”være kørt” men her den sidste weekend kom i forskellige problemer.


(Foto: Jacob Seedorf)

Christian Vejby førere mesterskabet i SS1 her til sommer pausen med 141 points 6 podie pladser blev det til, hvor de 5 var som nr. 1 og en enkelt nr.2

#102 Jakob Borum Honda Integra har haft en lidt blandet start hvor der et par gang ikke er blevet til points, ellers har det været Jakob der har taget sig at det øverste trind på skamlen når Vejby ikke var det. Jakob har 110 points, med 6 podie pladser fordelt på 3 første og 3 anden pladser.


(Foto: Jacob Seedorf)

#103 Morten Schmidt VW Golf på E85, er der bare altid, så når de andre laver fejl høster morten points i den ”grønne” golf, Morten levere stabil kørsel og har høstet 89 points med 5 podie pladser, alle som nr. 3.


(Foto: Jacob Seedorf)

Hvis der skal udpeget en joker, må det være #106 Mikkel Holch i Honda Civic VTi, Mikkel har formået at presse de 3 førende ved enhver given lejlighed. Mikkel ligger mesterskabs 4 med 78 points, hvor der er 3 podie pladser, 2 andel pladser og en enkelt 3’er.

Gruppen generelt har haft ikke mindre en 6 forskellige på podiet, 2 forskellige vindere, 4 forskellige nr. 2 og 4 forskellige nr. 3.

Mikkel Holch høstede ligeledes klassens fighter pokal en enkelt gang.

Efter sommer pausen vil kampen om SS1 mesterskabet blive noget mere intens, der er stadig 132 points at kører om, så intet er afgjort endnu.

Lad os få kamp til stregen drenge, men på en pæn og sober måde.

Vi ses til Grand Prix på Jyllands Ringen

Bel-Ray SSC Challenge press


Læs mere om:
  • Christian Vejby
  • Jakob Borum
  • Morten Schmidt
  •