Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Rene Rasmussen kører for GRC Racing

Langstreckenpokal 
16/07/08 

- på Nürburgring
GRC Racing har lavet aftale med Rene Rasmussen om at udfylde den ledige plads i lørdagens løb i VLN-serien.
 

Rene Rasmussen, der i flere år har deltaget i det danske Touring Car-mesterskab DTC og Ferrari Challenge, er ikke ukendt med GRC Racing. Blandt andet var han en af kørerne i 24 timers løbet i Dubai i januar.

Det er dog første gang han skal køre på Nürburgrings legendariske Nordschleife. Rene Rasmussen havde aftale med GRC Racing til præmiereløbet i VLN i marts, men løbet blev aflyst på grund af vejret.

GRC Racing stiller til start i BMW 120 D, der foruden Rene Rasmussen vil blive kørt af Jan Kalmar og Jacob Thomsen. Teamet satser på at gennemføre løbet med tre stints på hver to timer, men Nürburgring er noget helt specielt, og ændringer i strategierne er noget alle teams har været ude for på den bane.

Der har været stor efterspørgsel efter de ledige sæder hos GRC Racing.
”Vi har fået henvendelser fra topnavne fra såvel ind- som udland”, fortæller teamchef Jan Kalmar. ”Vi er nu så langt i forhandlingerne, at vi regner med i den nærmeste fremtid at kunne præsentere et dansk absolut topnavn i international racing.”

GRC-Racing


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Rene Rasmussen
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •