Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

Nye Porscher blandt gamle biler

CHGP 
17/07/08 

CHGPClassic Car Park
Når Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen i Fælledparken d. 2.- 3. august, bliver der utrolig meget at se på indenfor hegnet. Rekord stort deltagerantal, prominente udenlandske gæster og i spidsen for det hele, Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, der selv sidder bag rattet flere gange i løbet af Grand Prix weekenden.
 

Udenfor hegnet bidrager arrangementet imidlertid også til at gøre København og ikke mindst Fælledparken til lidt af et Mekka for klassiske biler. En del af publikum er nemlig ejere af klassiske biler og de tilbydes gratis parkering i den sydlige del af Fælledparken tæt ved Café Pavillonen. Den såkaldte ”Classic Car Park” har i løbet af de sidste år udviklet sig til et levende bilmuseum og såvel mængden som kvaliteten af de parkerede biler er et stort tilløbsstykke – både for publikum til Grand Prix’et og for de mange københavnere, der besøger Fælledparken i al almindelighed.

Det forventes, at flere hundrede klassiske biler vil blive parkeret (under bevogtning) til skue for alle, der har lyst til at se nærmere på dem og i år bliver der ekstra meget at se på.

2008 er nemlig 60-års jubilæums år for Porsche. Den tyske producent af nogle af de mest eksklusive sportsvogne er ”still going strong”, men det er karakteristisk for de moderne Porsche sportsvogne, at den historiske ”sjæl” er bevaret. Det er faktisk sådan, at linjerne i en Porsche 911 fra 1960’erne let kan genkendes i en moderne Porsche 911.


Der vil være lidt mere skygge at finde i Fælledparken end på billedet, når Classic Car Park åbner portene i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix d. 2.-3. august. Men bilmodellerne vil være de samme, for i anledning af Porsches 60 års jubilæum har også moderne Porsche biler adgang til Classic Car Park.
(Foto: Skandinavisk Motor Co. A/S - Porsche)

Derfor har arrangørerne af Copenhagen Historic Grand Prix i år besluttet, at tilbyde alle ejere af Porsche biler – uanset årgang – gratis parkering i ”Classic Car Park”. Det giver publikum og Fælledparkens gæster en enestående mulighed for at se udviklingen og måske især at fornemme den historiske udvikling hos dette unikke sportsvogns ikon.

Scandinavian Racing Press for:

Copenhagen Historic Grand Prix


Læs mere om:
  • Fælledparken
  • 03/08/08 - Fælledparken - CHGP
  •