Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Coulthard i DTM?

DTM 
17/07/08 

DTMIfølge flere (især tyske) medier, inklusive ARD som er den TV-station som sender DTM-løbene live, skulle David Coulthard være et ”varmt” navn i DTM 2009!
 

Flere tyske telegrambureauer har udsendt ”rygtet”, men det afvises klart af Mercedes Motorsporschef Nobert Haug og Audi´s sportschef Wolfgang Ullrich ”kender heller ikke noget til sagen” og ønsker ikke, at kommentere yderligere!

Ifølge hårdnakkede rygter skulle skotten, via Red Bull, som ”Uncle David” kører for i Formel 1 og som er sponsor for 2 Audi´er i DTM, være på vej til DTM i 2009! Det tyske telegrambureau ”Sport Informations Dienst”, hævder at der allerede er forhandlinger i gang.


David Coulthard har ingen kommentarer til DTM rygterne.
(Foto: GEPA-Pictures)

Ved weekend´ens løb på den tidligere Grand Prix-bane Zandvoort i Holland, dementerede Audi´s sportschef Wolfgang Ullrich rygtet, og Mercedes sportschef Norbert Haug ytrede sig på live-TV:
”Jeg har talt med David (Coulthard) og der er intet i det. Det måtte jeg gerne videregive. Næste år har DC opgaver hos Red Bulls F1-team. Skulle David Coulthard i øvrigt nogensinde ønske sig, at køre DTM, ville det selvfølgelig være hos Mercedes!”

David Coulthard har stadig gode forbindelser til Norbert Haug og Mercedes, han kørte jo Mercedes McLaren i flere sæsoner.

Vent og se… pludselig var Frentzen, Hakkinen og Ralf Schumacher i DTM!

Them

Læs mere om:
  • David Coulthard
  •      ASETEK SIMSPORTS