Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

GRC Racing klar efter sommerpausen

Langstreckenpokal 
15/07/08 

Lørdag den 19. juli går det atter løs for GRC Racing, hvor teamet deltager i det legendariske '6h Adac Ruhr-Pokal-Rennen' på Nürburgrings Nordsløjfe. Løbet adskiller sig fra de andre løb i VLN-serien ved at varer 6 timer mod de normale 4.
 


(Foto: GRC Racing)

”Efter 24-timersløbet på Nürburgring i maj havde vi behov for en lille pause”, fortæller GRC Racings teamchef Jan Kalmar. ”Den har vi haft, så vi er nu 100 % klar til at køre igen. Vi arbejder stadig med at få gjort Aston Martin løbsklar, og det er planen at den skal køre 12-timersløbet i Ungarn i slutningen af september. Vores BMW er til gengæld helt klar, og den beviste bestemt i Nürburgring 24h, at den er fuldt ud konkurrencedygtig. Vi skal heller ikke glemme, at vi også fik pokaler med hjem fra det sidste løb i VLN vi deltog i. Målet for det kommende løb er en podieplacering i vores klasse, og en placering i den bedste fjerdedel af det generelle klassement. Men som altid gælder det ”to finish first – first you have to finish”.”

Teamet stiller som nævnt til start med BMW 120 D, der foruden Jan Kalmar selv vil blive kørt af Jacob Thomsen. Den sidste kører i teamet vil blive offentliggjort i løbet af den kommende uge.


(Foto: GRC Racing)

Der vil blive stor moralsk støtte til GRC Racing under løbet. En lang række gæster fra GRC’s sommertur vil være på tribunerne.

Skulle man have lyst til en pause til eller fra ferien i Europa er der som altid frisk kaffe klar til besøgende i GRC Racings pit-garage.


(Foto: GRC Racing)

Læs mere om teamet på GRC-Racing.com.

GRC Racing
Peter Hindsgaul


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •