Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Dear Schilling bedste placerede dansker

KF2 
14/07/08 

- ved EM kvalifikationen i Göteborg
Den nordlige EM kvalifikation blev en kæmpe succes for 17 årige Dear Schilling, målet var klart en EM finale plads, men kunne man nu gøre det med maner, så tog den ellers meget beskedne Dear sig godt af retterne.
 

Dear Schilling befandt sig super godt på den svenske bane i Göteborg og satte allerede under træningerne tider der sagens kunne konkurrere med de hurtige lokale svenskere. Svenske Joel Johansen satte hurtigste tid med 41.412, Dear var kun 0.277 efter, men i det meget tætte felt, rakte det kun til en samlet 16. plads.

Der efter ventede der 4 kvalifikations heat, og her bragte Dear i sin Zanardi kart på følgende pladser: 5 – 5 – 5 og en enkelt afkørsel, men i alt en samlet 17. plads.
Dears bror Daniel Schilling kører med i samme klasse, men han mødte desværre en del uheld, som på trods af at Daniel faktisk kørte rigtigt hurtig, kostede at han ikke kom med til de 2 finaler, som skulle give adgang til EM finalen, Daniel opnåede en samlet 37 plads, kun 3 pladser fra de 34 der kom direkte i finalen.

Dear Schilling var klar til finalen søndag eftermiddag, og kørte et suverænt løb, han sluttede på en flot 4. plads, kørte en hurtigste tid som kun var 8/1000 langsommere end finalens vinder Joel Johansson.

Den 2. finale, blev endnu en super finale for Dear, kørte en 3. plads hjem og sikrede sig derved en samlet 2. plads i det stærke felt.

HK racing og mekanikere gjorde en kæmpe indsats, og det er med stor optimisme at Dear sidst i august, kan tage til Braga i Portugal til den endelige Europa mesterskabs finale.

Lek Thai Racing team


Læs mere om:
  • Daniel Schilling
  • Dear Schilling
  • LEKS Thai Racing Team
  •