Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Christoffer Nygaard øverst på podiet

Supercopa 
14/07/08 

Så kom den, sejren. Søndag formiddag kørte den talentfulde kører sig helt frem til førstepladsen på Zandvoort i Seat Cup.
 


Christoffer Nygaard og Damian Sawicki kæmpede hårdt om placeringerne!
(Foto: Natascha Theisen)

Efter at have indtaget tredjepladsen i lørdagens første løb, så skulle Christoffer Nygaard starte fra en placering som nummer fire. Og med noget nær en perfekt start, så fik han kørt sig helt frem i kamkpen om den plads, alle jagter.

"Jeg havde virkelig speed i bilen i dag. Men jeg blev ramt af en anden og røg ned som nummer tre," fortæller Christoffer Nygaard.
Men på femte omgang fik Christoffer Nygaard kørt sig helt i front, og der fra holdt ham hjem.


Christoffer Nygaard kørte sig søndag formiddag frem til sejren i andet løb af Seat Cuppens runde på Zandvoort. Dermed kom han for første gang øverst på podiet. Samlet er han nu njummer to i mesterskabet.
(Foto: Natascha Theisen)

"Det er så fantastisk. Herligt at kunne betale til teamet på den måde," fortæller Christoffer Nygaard, som ikke er nogen stor champagne-drikker.

Men som ynder at kunne belønne sit team med de gyldne dråber. Søndag altså fra den største af flaskerne. Faktisk kunne han også lørdag belønne mekanikerne for deres ihæridge og profesionelle arbejde, for da blev det også til en podieplacering som nummer tre.

Christoffer Nygaard har stædigt hægtet sig fast i toppen af Seat Cup i denne sæson, og med de mange rare point fra denne runde, så er han nu placeret på en samlet andenplads i tæt konkurrence med svenske Johansson.


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Zandvoort
  • 13/07/08 - Zandvoort - Supercopa
  •