International
Formula Master

13/07/08

Kasper Andersen på 6. pladsen
Bulgarske Vladimir Arabadzhiev der kører for JD Motorsport sejrede efter 24 omgange på Estoril banen i weekendens andet løb i International Formula Master serien.

Spanieren Arturo Llobell fra Cram Competition kom i mål på 2. pladsen, han var 2,418 sekund fra vindende Vladimir Arabadzhiev.
Knapt 10 sekunder bag dem kom ISR køreren Tim Sandler fra Tyskland på 3. pladsen.

Danske Kasper Andersen sluttede løbet på 6. pladsen, en placering bag teamkollega Harald Schlegelmilch fra Letland.

24Norbert SeidlerADMDNF7

Udover at vinde løbet satte Vladimir Arabadzhiev også løbets hurtigste omgangstid, da han på 5 omgang kørte tiden 1:33,542, hvilket gav en gennemsnitsfart på 160,940 km/t. - han gennemsnitsfart for hele løbet var på 159,020 km/t.

Læs alt om International Formula Master løbet på Estoril.