Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC sport

EM i Pocketbike under afvikling

MC sport 
13/07/08 

- på Skærbæk Gokart Center
EM i Pocketbike i fuld gang, og stor succes, kom og se!
Godt nok er vejret ikke helt med arrangøerne, men afviklingen går perfekt!
 

Lige nu er EM i Pocketbike under afvikling i Skærbæk, og ja det foregår på Skærbæk Gokart Center, og ja det er her Motor Sport Sønderjylland driver værket. Men denne Weekend er det Altså DMU der har Europamesterskab i Pocketbike. De små motorcykler skyder en utrolig fart, og det kun med knæene og røven få my fra asfalten.

Arrangøerne har været lidt nervøse for om det nu skulle gå godt, og indtil nu må vi sige at det ikke kunne have gået bedre. Ingen nævneværdige uheld, trods meget omskiftelig vejrsituation i går. Nu håber arrangøerne, at der i dag ikke vil regne, for som det så ud i går, ja så kunne man til tider se at de små bikes kurrede, med deres fører liggende neden under sig i stedet for oven på. Det er godt nok ikke det store der sker ved at de vælter, men på deres læderdragter, er det tydeligt at se hvem der har været ude at kurre hen af asfalten. Bikene vejer et sted omkring 25 kg. så selv om cyklerne skulle lande på en køre, ja så sker der ikke mange alvorlige uheld, men spektakulær ser det altså ud.


(Foto: Anders T. Jensen)

Alle er velkomne på Skærbæk Gokart Center i dag, og der er fri entre, samtidig er kantinen åben for spisende gæster.

Motor Sport Sønderjylland stiller Officials til rådighed ved arrangementet, og indtil nu har de gjort et forrygende job. Den erfaring de har er af stor betydning for afviklingen af dette store arrangement.

Anders T. Jensen