Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF3

Nicolaj Møller Madsen er klar i Sverige

KF3 
11/07/08 

Her i weekenden er team Møller Madsen draget til Göteborg, for at deltage i årets EM kvalifikation. Det bliver for sidste gang, at 15 årige Nicolaj, kan komme til det attraktive EM i KF3, som køres den 7. september i Frankrig på banen i Varennes s/allier. Næste år hedder det enten KF2 eller KF1.
 

Team Chef Hans Henrik udtaler: Det er klart et af vores største mål i år, at kvalificere os. Det bliver ikke nemt, for der deltager 73 kørere i den nordlige kvalifikation, og der er kun 25 af dem, der kommer videre til finalen, men når man nu har rund fødselsdag samme weekend, så plejer man jo at få opfyldt sine ønsker.


En glad team chef Hans Henrik, som kan fejre sin 40 års fødselsdag, på banen i Göteborg, med team og familie.
(Foto: Møller Madsen presse)

Nicolaj har det fint på den 1010 meter lange bane i Göteborg, han har trænet og testet, en del på banen op til det vigtige løb, og Nicolaj udtaler inden løbet: Jeg skal koncentrere mig om, at det ikke gælder en topplacering, men at komme hjem blandt de 25 bedste, det bliver svært for der er bare mange gode kørere. Ikke alene blandt mange af de Svenske, men også blandt mine danske konkurrenter.

Nicolaj kan følges på CIKFIA.com og han kører denne gang med nummer 148.

Møller Madsen presse


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •