Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper i topform til weekendens løb i Portugal

International
Formula Master 

11/07/08 

Kasper Andersen var feltets absolut hurtigste, da han og andre Formula Masters kørere varmede op til weekendens løb på den tidligere formel 1 bane Estoril i Portugal.
 

Flere af de store Formula Masters-teams benyttede denne uge til en god gang træning på formel 1 banen i Valencia. Træningen fungerede som optakt til weekendens løb på Estoril i Portugal, og danske Kasper Andersen var klart feltets hurtigste.

– Teamet og jeg har virkelig arbejdet hårdt for at finde den ekstra fart i bilen, der skal til hvis vi skal vinde løb – og efter vores test i Valencia, ser det meget lovende ud, siger, Kasper Andersen fra Estoril, hvor han senere i dag (fredag) skal ud i en spændende tidskørsel om lørdagens startplaceringen.

– Det er meget afgørende med en god startplacering, men banen i Estoril minder meget banen i Valencia. De har begge skarpe kurver og en god langside, og det ligger godt til mig, siger Kasper Andersen, der var blandt de tre hurtigste da Formula Masters testede på Estoril i foråret.

Kasper Andersen ligger før weekendens to løb på en delt tredjeplads i det samlede mesterskab, med 10 points op til tyskeren Ammermüller på andenpladsen og 14 points op til new zealænderen Van der Drift på førstepladsen.

– Der er stadig 100 vinderpoints at køre om, men det er helt afgørende, at jeg får bidt mig fast i toppen, og jeg skulle meget gerne hente ind på de førende her i Portugal, siger Kasper Andersen.

Om det lykkes kan man bl.a. se, når Eurosport transmitterer direkte fra Formula Masters på Estoril lørdag kl.13.00 og søndag kl. 16.30. Løbene bliver også streamed via: formulamaster.net.

Anders Correll


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Estoril
  • 13/07/08 - Estoril - International Formula Master
  •